1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. You are viewing our forum as a guest. For full access please Register. WindowsBBS.com is completely free, paid for by advertisers and donations.

Resolved IE will not go beyond Google

Discussion in 'Internet Explorer & Microsoft Edge' started by SVEN, 2017/06/12.

  1. 2017/06/12
    SVEN

    SVEN Well-Known Member Thread Starter

    Joined:
    2004/01/02
    Messages:
    809
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    233
    Location:
    Torrance, CA
    Computer Experience:
    Getting Better
    This is for a friend,
    when he opens IE it goes to Google, that is his homepage.

    Then he types in the search box lets say LA ZOO.
    it will give him several links to purchase tickets or opening hours and all kinds of other stuff.
    the problem is: what ever link he clicks on, nothing happens. no error, no nothing.

    I seem to remember that there was a way to re-initialize certain functions, but can not remember them.
    I once had a problem with the S in HTTPS and had to do that.

    anyone know the proper commands?
    Thanks
    Sven

    PS he has win7
     
    SVEN,
    #1
  2. 2017/06/12
    retiredlearner

    retiredlearner SuperGeek WindowsBBS Team Member

    Joined:
    2004/06/25
    Messages:
    5,467
    Likes Received:
    295
    Trophy Points:
    1,093
    Location:
    New Zealand
    Computer Experience:
    intermediate
    Hi SVEN, have you checked in Internet Options > Browsing > to see if it is enabled?
     

  3. to hide this advert.

  4. 2017/06/12
    SVEN

    SVEN Well-Known Member Thread Starter

    Joined:
    2004/01/02
    Messages:
    809
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    233
    Location:
    Torrance, CA
    Computer Experience:
    Getting Better
    no, I have not because I was not at his computer, he just told me what was /was not happening.
    I will pass it along and ask him to check it
    Thanks

    Do you mean: Internet option> Advanced> Browsing?

    If yes, what specific option needs to be checked?
     
    Last edited: 2017/06/12
    SVEN,
    #3
  5. 2017/06/13
    Bill

    Bill SuperGeek WindowsBBS Team Member

    Joined:
    2002/01/11
    Messages:
    2,585
    Likes Received:
    247
    Trophy Points:
    843
    Location:
    Nebraska, USA
    Computer Experience:
    Built. Broke. Fixed.
    He should try another browser too to make sure it not something other than IE.
     
    Bill,
    #4
  6. 2017/06/13
    retiredlearner

    retiredlearner SuperGeek WindowsBBS Team Member

    Joined:
    2004/06/25
    Messages:
    5,467
    Likes Received:
    295
    Trophy Points:
    1,093
    Location:
    New Zealand
    Computer Experience:
    intermediate
  7. 2017/06/13
    SVEN

    SVEN Well-Known Member Thread Starter

    Joined:
    2004/01/02
    Messages:
    809
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    233
    Location:
    Torrance, CA
    Computer Experience:
    Getting Better
    Thanks, I pass it along

    Sven
     
    SVEN,
    #6

Share This Page