1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. You are viewing our forum as a guest. For full access please Register. WindowsBBS.com is completely free, paid for by advertisers and donations.

Resolved Google search results are "invisible" when searching in Chrome.

Discussion in 'General Internet' started by IceWine, 2017/09/03.

  1. 2017/09/03
    IceWine

    IceWine Well-Known Member Thread Starter

    Joined:
    2002/11/25
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    231
    Computer Experience:
    Intermediate
    This problem popped up last week for no apparent reason. When I use Google to search (either from Google.ca or from the omnibox at the top), I get a blank page. The results are there but just invisible because if I move my cursor, I can click and go to a page. I've cleared my cache, history, everything and had no success. I have uninstalled and re-installed Chrome and it still shows "invisible" results. I am running Windows 10. Thanks for any guidance you can provide.
     
  2. 2017/09/04
    Arie

    Arie Administrator Administrator Staff

    Joined:
    2001/12/27
    Messages:
    14,916
    Likes Received:
    379
    Trophy Points:
    1,093
    I can only think of: disable hardware acceleration, Chrome > Settings > System > Use hardware acceleration when available.

    Have you checked for the latest graphics driver? You have the latest version of Chrome?
     
    Arie,
    #2

  3. to hide this advert.

  4. 2017/09/04
    TonyT

    TonyT SuperGeek Staff

    Joined:
    2002/01/18
    Messages:
    8,714
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    1,093
    Location:
    Fairfax, VA
    Computer Experience:
    echo $experienced;
    I would try:

    Chrome > Settings > Advanced > Reset to reset all chrome settings to defaults.
    That failing, uninstall & reinstall chrome.
    That failing, post in the malware forum as something may be trying to hijack chrome search.

    Do you get the same problem if try searching at google.com?
     
  5. 2017/09/04
    IceWine

    IceWine Well-Known Member Thread Starter

    Joined:
    2002/11/25
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    231
    Computer Experience:
    Intermediate
    I do have the latest version of Chrome. I have uninstalled and reinstalled it. I have reset all setting to defaults and turning off hardware acceleration made no difference either. I get the same results no matter if I am on Google.com or Google.ca or if search via the omnibox.
     
  6. 2017/09/10
    retiredlearner

    retiredlearner SuperGeek WindowsBBS Team Member

    Joined:
    2004/06/25
    Messages:
    5,462
    Likes Received:
    295
    Trophy Points:
    1,093
    Location:
    New Zealand
    Computer Experience:
    intermediate
    Google Groups
    Any help here? It will pay to read all of the page.
     
  7. 2017/09/10
    TonyT

    TonyT SuperGeek Staff

    Joined:
    2002/01/18
    Messages:
    8,714
    Likes Received:
    365
    Trophy Points:
    1,093
    Location:
    Fairfax, VA
    Computer Experience:
    echo $experienced;
    I believe this issue is being handled in the malware forum now.
     
  8. 2017/09/11
    IceWine

    IceWine Well-Known Member Thread Starter

    Joined:
    2002/11/25
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    231
    Computer Experience:
    Intermediate
    It was solved on that forum, thank you.
     

Share This Page