Windows, Operating System, Security, Networking, Malware, Support, Forum, Help Site Check Our Facebook Page!
Notices
Internet Explorer Post your Internet Explorer questions here.


Register your FREE account to unlock additional features at WindowsBBS.com
   
 
 
LinkBack Thread Tools
Old 4th February 2003   #1
Inactive
THREAD STARTER
 
Profile:
Join Date: Jan 2003
Location: Michigan
Posts: 3
Computer Experience:
Intermediate
h2mach4 Reputation Level

Can't view pictures on website?


Hi,

Although I am fairly new to building websites, I think mine is pretty good?

Visiting my Mom, I noticed that some of the pictures on my site cannot be viewed at her computer.

She is using IE 5. I haven't heard of any problems viewing my site from any other friends & family, with the exception of AOL users.

I've used HTML & Javascript to build my site. It looks like her settings are correct for viewing my site, since I have viewed her settings under "tools/internet options/advanced." Although some of the settings I am unfamiliar with.

When I right click where a picture should be, and then select properties, it shows the proper name & location of the photo, even though I can't actually see the photo. But I do not see a border w/ a red X, which would indicate to me a broken link.

Any thoughts on fixing this problem would be apprieciated.

If you'd like to view my site it's

www.angelfire.com/extreme2/h2mach4

Thanks, Alan


Last edited by h2mach4; 5th February 2003 at 15:35.
h2mach4 is offline  

 

Register
to remove this ad.
 
 

Old 5th February 2003   #2
Senior Member
Lifetime Subscription
 
mopar's Avatar
 
Profile:
Join Date: Mar 2002
Location: Ontario, Canada
Posts: 190
Computer Experience:
Not Sure
mopar Reputation Level

My System
I cann't help much with your problem but, a COOL site. Lots of work I bet.
Only problem I had was a "counter error"
Just a long shot on your picture problem, what if you Rt. Click, then click on Show Picture?
I had that happen before and found it to be the Norton Firewall.
That's all the help I can offer, again a COOL site.

mopar.

mopar is offline  

Did you find this post helpful? Yes | No
Old 5th February 2003   #3
Inactive
THREAD STARTER
 
Profile:
Join Date: Jan 2003
Location: Michigan
Posts: 3
Computer Experience:
Intermediate
h2mach4 Reputation Level

Mopar,

Thanks for the lead. She does have Norton anti-virus, so maybe that is interfearing? Seems like a problem isolated to her computer, and not my site.

Glad you took the time to look at my site, and I'm happy to hear you liked it! I have put a lot of time into it, but it has been fun, and also a learning experience.

Seeing your user name reminds me that I should add a few shots of the 1970 Duster 340 I restored, but no longer have

Cheers, Alan

h2mach4 is offline  

Did you find this post helpful? Yes | No
Old 5th February 2003   #4
Alumni
 
Profile:
Join Date: Dec 2002
Location: Washington state USA
Posts: 2,252
Computer Experience:
Typeos-are-Us
Lonny Jones Reputation Level

Hi h2mach4

To add to what mopar says
>>Just a long shot on your picture problem, what if you Rt. Click, then click on Show Picture?<<

Have them clear the cacth--temporary internet files .

Great site
I have Ie6 with sp1 and win me.
The only thing i see wrong (and again I cant suggest a solution)
Is done ,but with erors on page
line :191
char:13
error'nowWin: is null or not an object
code:0
url: http://www.angelfire.com/extreme2/h2mach4/

I have display a message about every script error off
But am able to see it in the statis bar

Ive no problem seeing all the pictures.

PS theirs nothing like the feeling of the open road >freedom<

Lonny

Edited went back no error message this time.


Last edited by Lonny Jones; 5th February 2003 at 09:20.
Lonny Jones is offline  

Did you find this post helpful? Yes | No
Old 5th February 2003   #5
Inactive
THREAD STARTER
 
Profile:
Join Date: Jan 2003
Location: Michigan
Posts: 3
Computer Experience:
Intermediate
h2mach4 Reputation Level

Lonny,

Glad you liked the site!

I deleted her temorary internet files, and it worked great! Went to my site and all the pictures come right up. Thank-you very much.

When I get back from my trip, I plan to add more photos along with other improvements. I'm not exactly sure why, but I enjoy knowing that people (I don't even know) have visited my site, and liked it.

Thanks again, Alan

h2mach4 is offline  

Did you find this post helpful? Yes | No


 

THIS THREAD HAS EXPIRED.

Are you having the same problem? Please post a new thread, but first you'll have to join us by Registering (FREE).



Discussion Forums
Operating Systems
Windows 8 Windows 8
Windows 7 Windows 7
Windows Vista Windows Vista
Windows XP Windows XP
Windows Server System Windows Server System
Legacy Windows OS Legacy Windows OS
Internet & Networking
Networking (Hardware & Software) Networking
Internet Explorer Internet Explorer
Microsoft Mail Microsoft Mail
Firefox, Thunderbird & SeaMonkey Firefox, Thunderbird
      & SeaMonkey

Web Applications & Cloud Web Applications & Cloud
General Internet
Security
Malware and Virus Removal Malware and Virus
     Removal

Security and Privacy Security and Privacy

Other
Other PC Software Other PC Software
Test Posts Test Posts
Hardware
PC Hardware PC Hardware
Mobile Devices Mobile Devices
Community
Introductions Introductions
General Discussions General Discussions
Site Comments & Suggestions Site Comments
      & Suggestions

News News @ WindowsBBS

Thread Tools


Find us on Facebook   Web Of Trust Rating

All times are GMT. The time now is 14:21.


Recent Discussions
Need Help adding a Win7 machine to .. (12)
Sound goes AWOL (9)
How can I change Folder default to .. (7)
Zone alarm or comodo blocking inter.. (13)
The 'other' Windows blue screen (wi.. (0)
Delete INFCACHE failes to restart S.. (11)
How to make a clone primary partiti.. (16)
Insert Link Not Working in Thunderb.. (14)
altering the OS (3)
Start Up Slow? (2)
Sharing a printer using WiFi (4)
Hub Manager (9)
Outlook Express doesn't work with b.. (3)
SpywareBlaster updates available (0)
Blue Screen Of Death (17)
Need desktop icon save/restore sw f.. (3)
Spacebar won't work (16)
PC Will Not Boot After HDDs Re-Arra.. (32)
WD External Hard Drives not recogin.. (4)
BSoD (31)


Donate!
Support Windows BBS!



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO
Copyright 2002 - 2013 WindowsBBS.com. All rights reserved.
FDMA Media LLC
Terms of Use, Legal Information & Privacy Policy
Page generated in 0.08113 seconds with 7 queries